Despre noi

Autoturisme din import
la preturi avantajoase
image-cfc84f262a2bcf9b7c672168c47917aff4025a3f051931eb7bc5318278eef8a0-V

Cine suntem?

Importrulate.ro este un site web unde sunt prezentate autoturisme la preturi avantajoase atat pe stoc in Romania cat si prin comanda in 7 zile.

Echipa noastra efectueaza importarea directa de automobile si vehicule comerciale in special din Italia.

Vindem numai autoturisme bune, nu epave ce vin achizitionate in Germania cu 600.000 km si revindute in Romania la 150.000 km.

Autoturismele noastre sunt supuse la o inspectie tehnica foarte precisa si vindute cu primul service efectuat cu toate consumabilele autoturismului cu ar fi ulei, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de carlinga, filtru de carburant si de asemenea controlul pneumaticilor.

De ce autoturisme din Italia?

Autoturismele din import Italia prezinta avantaje in cea ce priveste respectul a aceluiasi autoturism din import german, vedem care sunt:

Distanta kilometrica

Pentru italieni un autoturism cu 100.000 km este de inlocuit. Acesta, chiar daca nu este adevarat pentru ca motoarele de ultima generatie pot sa nu creeze probleme pina la 500.000 km este de fapt o afirmatie raspandita intre multi automobilisti italieni. Pentru aceasta in Italia este posibil sa gasesti autoturisme putin exploatate din punct de vedere al kilometrajului. Acest discurs nu este valabil pentru autoturismele germane, pentru ca in aceasta natiune mentalitatea este diversa si deci este foarte dificil sa gasesti autoturisme cu kilometrajul mic.

Impactul conditiilor climatice

Un autoturism de 3 ani de import german poate avea grave probleme de ruginire care patrunde la acoperis si serioase daune la alte componente datorate faptului ca a circulat pe strazi unde iarna din cauza ghetii si a zapezii s-a folosit multa sare chimica si alte substante anti derapare.
Aceasta conditie nu este categoric frecventa in Italia.

Dotarea accesoriilor

Autoturismele pe lista in Italia au o dotare de accesorii foarte ampla fata de acelasi autoturism german. Cand cumparati un autoturism folosit sau confruntati pretul a diverselor autoturisme, nu va opriti numai la pret , cereti lista acccesoriilor completa.

“Am cheltuit multi bani pentru alcool, femei si masini rapide… restul i-am risipit”

George Best